arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars icon-label-bg icon-label-arrow icon-chevron icon-cloud fog icon-rain icon-snow icon-sun icon-thunder
Vacature: HR medewerker Madurodam
Gepubliceerd op 15 april 2022

Vacature: Marketing & communicatie specialist

Madurodam is al jaren een inspiratiebron voor jong en oud. Het familiepark is dé plek waar binnen- en buitenlandse bezoekers ontdekken waar ons kleine land groot in is, middels miniaturen, spellen, digitale toevoegingen, en de laatste jaren ook via unieke, vernieuwende attracties.

Madurodam werd in 1952 geopend, met als doel om inkomsten te generen voor goede doelen. Tot op de dag van vandaag schenkt Madurodam haar opbrengsten aan projecten die kinderen met anderen doen en elkaar verbindt. 

Voor ons commerciële team zoeken wij voor 38 uur per week een energieke en ervaren Marketing & communicatie specialist.

De functie:

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van communicatieplannen, campagnes en projecten voor verschillende doelgroepen. Daarnaast ben jij in ons team de expert op het gebied van merkpositionering, marktonderzoek, huisstijl en weet dit te vertalen in een effectieve communicatiestrategie. Naast dat je een scherp oog hebt voor kansen om groei in onze zichtbaarheid, bezoekcijfers en omzet te realiseren, lever je een belangrijke bijdrage aan onze online en sociale mediastrategie. In deze rol ben jij onze vernieuwer en kom je met nieuwe en gedurfde proposities en evenementen. Je vertaalt ideeën naar concrete acties die bijdragen aan onze commerciële doelen.

Je stuurt op cijfers, werkt gestructureerd en zelfstandig. Je weet impact en resultaat te realiseren. Je werkt nauw samen met de andere collega’s op de afdeling Marketing & Sales en er is zeer regelmatig contact en overleg met collega’s op andere afdelingen. Jij fungeert voor externe partijen als het eerste aanspreekpunt. Met deze baan krijg je een spilfunctie in een ambitieuze, groeiende organisatie. Er is volop ruimte voor eigen inbreng en initiatief.

Wat ga je concreet doen

 • Je ontwikkelt, coördineert en realiseert succesvolle marketing- en salescampagnes van A tot Z. In lijn met de marketingstrategie bepaal je de campagnedoelstellingen en planning; je hebt een uitstekend gevoel voor tactiek en timing en weet je als geen ander de juiste doelgroep te bereiken door het gebruik van relevante data, klantinzichten, doelgroepen en marketinginzichten.
 • Je bent medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling en bewaking van onze merkstrategie, huisstijl en campagneplanning. Je weet als geen ander hoe je dit door moet vertalen naar campagnes, en andere communicatie uitingen.
 • Je ben je verantwoordelijk voor het bedenken, uitwerken en vermarkten van nieuwe proposities en activaties.
 • Je initieert en voert promotionele acties en marketingactiviteiten uit.
 • Je bent aanspreekpunt voor externe partijen en pers; je weet duidelijke communicatie boodschappen en basisteksten te formuleren en relevante contacten te onderhouden.
 • Je bent verantwoordelijk voor het media plan, inkoop en implementatie t.b.v. sales en merk doelen.
 • Je bent in staat kwalitatieve content en communicatiematerialen te ontwikkelen en tevens te implementeren.
 • Je coördineert en draagt zorg voor de kwaliteit van communicatie op het park.
 • Je kunt projecten leiden al dan niet met externe bureaus en contacten.
 • Je signaleert trends en ontwikkelingen in de markt door markt -en merkonderzoek te doen en het analyseren van gastgegevens.

Wat breng je mee?

 • Academisch werk- en denkniveau met minimaal 6 jaar relevante marketingervaring;
 • Ervaring met het bouwen en versterken van een A-merk en merkactivatie; 
 • Aantoonbaar succesvolle ervaring in het ontwikkelen marketing plannen, campagnes, en realistische planningen.
 • Sterke klantgerichtheid en kennis van onze doelgroepen
 • Je bent een creatief, conceptueel en analytisch sterk
 • Je bent communicatief sterk, resultaatgericht en bent goed in plannen en organiseren
 • Je krijgt er energie van om projecten vanaf het begin op te pakken en ook weer goed af te ronden
 • Je hebt passie voor communicatie & bent helemaal ‘bij’ binnen jouw vakgebied

Arbeidsvoorwaarden

Je werkt in een unieke, dynamische en gastgerichte maatschappelijke onderneming met enthousiaste en gedreven collega’s. Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden, volgen wij de Horeca CAO en vinden wij het ontwikkelen en trainen van onze medewerkers belangrijk.

Interesse?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil je onderdeel zijn van de mooie organisatie Madurodam? Stuur dan je motivatiebrief en CV direct naar sollicitatie@madurodam.nl

Heb je nog vragen of wil je meer informatie dan kun je contact opnemen met HR, Franca Roseboom, tel. 070 - 416 24 36 of e-mail sollicitatie@madurodam.nl


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is echt niet nodig.

 

franca
Madurodam
Franca Roseboom
HR manager
070-4162436