arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars

Vacature: Manager Technische Operatie

Voor onze afdeling Technische Operatie zijn we op zoek naar een pro-actieve & resultaatgerichte Manager Technische Operatie
(38 uur)

Als manager TO (MT lid) ben je eindverantwoordelijk voor het (technisch) onderhoud van het park. Je stuurt hierbij 4 teams direct aan, te weten de Technische Dienst, het Schildersatelier, de Facilitaire Dienst en ICT (21 medewerkers). Daarnaast begeleid je, met het oog op toekomstige groei van de organisatie, jaarlijks een aantal jonge talenten die het park in de toekomst mede gaan vormgeven.

Jouw werkdagen zullen geen dag hetzelfde zijn. Je bent in eerste instantie bezig met het creëren van inzicht en overzicht en het sturen op de dagelijkse planningen omtrent het (preventief) parkonderhoud en voorkomen en oplossen van storingen. De kwaliteit van het onderhoud van het park is jouw verantwoordelijkheid en dus zorg jij samen met jouw teams ervoor dat deze kwaliteit gewaarborgd is. Met de groei van Madurodam voor ogen, stel je jaarlijks het (meerjaren)onderhoudsplan op en begeleid je je teams in de realisatie daarvan. De naleving van wettelijke vereisten maakt hier vanzelfsprekend onderdeel van uit (arbo, milieu, veiligheid).

In deze functie stuur je dagelijks een grote groep medewerkers aan. Een groeiend park, brengt ook veranderingen met zich mee en jij hebt een belangrijke rol in het begeleiden van jouw medewerkers in dit proces. Met een vernieuwend, verrassend en eigentijds themapark voor ogen, ben jij een duidelijke, daadkrachtige leidinggevende die talenten van medewerkers herkent, bijstuurt en zo goed mogelijk inzet om groei te realiseren. Omdat we het belangrijk vinden dat medewerkers met plezier bij Madurodam werken, kundig zijn, verantwoordelijkheid nemen en leveren- zijn dit van nature jouw principes. Jouw open, duidelijke en transparante manier van communiceren maakt dat je medewerkers meeneemt in jouw plannen en hen begeleidt doelstellingen te bereiken. Je bent in staat om op verschillende niveaus je ideeën en standpunten helder over het voetlicht en geaccepteerd te krijgen.

Wat breng jij mee

 • HBO denk en werkniveau met een technische achtergrond
 • Kennis en ervaring van/met elektrotechnische, mechanische en decoratieve technieken
 • Kennis van veiligheid, arbo & milieu
 • Minimaal 10 jaar werkervaring waarvan 5 jaar in een leidinggevende functie
 • Analytisch vermogen
 • Daadkracht
 • Zorgvuldigheid
 • Probleemoplossend vermogen
 • Je ziet details van nature
 • Je kunt omgaan met de druk die parallel lopende projecten en deadlines meebrengen
 • Flexibiliteit

Wat kun je van ons verwachten

Je werkt in een unieke, dynamische en gastgerichte maatschappelijke onderneming met gedreven en enthousiaste collega’s. Daarnaast bieden wij marktconforme arbeidsvoorwaarden (Horeca CAO) en mogelijkheden tot training en ontwikkeling.

Interesse?

Stuur dan je motivatiebrief en CV direct naar sollicitatie@madurodam.nl. Heb je nog vragen of wil je meer informatie dan kun je contact opnemen met HR.

Madurodam
Franca Roseboom
HR Business Partner
070-4162436