arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars icon-label-bg icon-label-arrow icon-chevron icon-cloud fog icon-rain icon-snow icon-sun icon-thunder
Vacature: HR medewerker Madurodam
Gepubliceerd op 20 juli 2022

Vacature: Content Marketeer

Madurodam is al jaren een inspiratiebron voor jong en oud. Het familiepark is dé plek waar binnen- en buitenlandse bezoekers ontdekken waar ons kleine land groot in is, middels miniaturen, spellen, digitale toevoegingen, en de laatste jaren ook via unieke, vernieuwende attracties.

Madurodam werd in 1952 geopend, met als doel om inkomsten te generen voor goede doelen. Tot op de dag van vandaag schenkt Madurodam haar opbrengsten aan projecten die kinderen met anderen doen en elkaar verbindt.

Voor ons commerciële team zoeken wij voor 38 uur per week een energieke en creatieve Content Marketeer.

De functie:

In deze functie kom je te werken binnen ons team Marketing & Sales. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het realiseren van bezoekersaantallen, campagnes, communicatie & promoties, social media, het ontwikkelen van nieuwe proposities en activaties. In deze functie werkt zelfstandig aan diverse communicatieprojecten en evenementen en zorgt voor kwalitatieve communicatiematerialen. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor onze content (in woord en beeld) en onze sociale mediakanalen.

Je komt te werken in een ambitieuze en collegiale omgeving waar je verantwoordelijk bent voor de volgende werkzaamheden:

 • Je bent verantwoordelijk voor communicatieprojecten, het ontwikkelen van activaties en evenementen en de uitvoering daarvan.
 • Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van content, de implementatie van communicatiematerialen ten behoeve van sales, activaties, promoties en campagnes.
 • Je bent verantwoordelijk voor onze social media-kanalen (Instagram en Facebook). Daarnaast zorg je voor groei via ons Tik Tok kanaal.
 • Je hebt oog voor de behoeftes van verschillende doelgroepen. Je zorgt dan ook voor groei van de follow base en voor het bereiken en betrekken van nieuwe doelgroepen.
 • Je ontwikkelt en bewaakt de contentplanning die past bij de uitgezette content strategie; je coördineert daarbij het hele proces van creatie tot evaluatie.
 • Je schrijft pakkende teksten voor onze nieuwsbrieven, website, persberichten, social media etc. en creëert relevante beelden en andere vormen van content.
 • Je bent ook in staat persberichten te formuleren en redactionele content aan te leveren.
 • Je draagt zorg voor (een deel van) de webcare op de belangrijkste platforms en kanalen.
 • Je volgt de trends en ontwikkelingen binnen social media op de voet, je deelt je kennis binnen en buiten de afdeling en geeft waar nodig advies.

Wie ben jij?

Wij zoeken een ambitieuze, gedreven en daadkrachtige collega die het volgende meebrengt:

 • Je hebt HBO of WO werk- en denkniveau in de richting van media en communicatie,
 • Je bent een social media topper met minimaal drie jaar ervaring; en hebt de afgelopen jaren voor een bekend, vooraanstaand en zichtbaar merk gewerkt.
 • Daarnaast ben je een effectieve marcommer die het alles weet van communicatie, promoties en activaties en weet hoe je een evenement organiseert.
 • Je kunt aantoonbaar goed en creatief schrijven.
 • Je bent in staat om flexibel en praktisch in te spelen op onverwachte gebeurtenissen.
 • Je hebt oog voor design en bij voorkeur ervaring met grafische pakketten zoals Photoshop en Adobe Illustrator en Canva.
 • Je kunt je goed inleven in andere mensen, in andere leeftijdsgroepen en je weet wat voor hen belangrijk is.
 • Je kunt multitasken, maar je bent tegelijkertijd georganiseerd en gestructureerd. Je krijgt dingen voor elkaar, maakt klussen af.

Arbeidsvoorwaarden

Je werkt in een dynamische en gastgerichte maatschappelijke onderneming met enthousiaste en gedreven collega’s. Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden, volgen wij de Horeca CAO en vinden wij het ontwikkelen en trainen van medewerkers belangrijk.  

Interesse?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil je onderdeel zijn van de mooie organisatie Madurodam? Stuur dan je motivatiebrief en CV direct naar sollicitatie@madurodam.nl

Heb je nog vragen of wil je meer informatie dan kun je contact opnemen met HR, Franca Roseboom, tel. 070 - 416 24 36 of e-mail sollicitatie@madurodam.nl


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is echt niet nodig.

franca
Madurodam
Franca Roseboom
HR manager
070-4162436