arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars

Stage: Meewerkstage Communicatie voor publieke events

Ben je op zoek naar een unieke communicatiestage? Dan ben je bij Madurodam aan het juiste adres! Voor onze afdeling Events zijn wij vanaf juni 2019 op zoek naar energieke & pro-actieve meewerkstagiaires.

HBO/WO Meewerk Stagiair(e) Communicatie voor publieke events

Madurodam is dé plek waar Nederlandse - en buitenlandse bezoekers ontdekken waar ons kleine land groot in is. Sinds 1952 geeft Madurodam de grote verhalen van Nederland van generatie op generatie door. Madurodam vertelt deze verhalen via de miniaturen, interactief of door een complete belevenis waarbij de bezoeker op een indringende manier wordt meegenomen naar een belangrijk moment in de historie. Madurodam schenkt sinds de oprichting haar opbrengsten aan goede doelen voor kinderen. De focus van het goede doelenbeleid is het ontdekken en ontwikkelen van persoonlijk talent van kinderen in de basisschoolleeftijd met het doel dat kinderen zich actief gaan inzetten voor de samenleving.

Wat ga je doen?

Madurodam is goed voor kinderen en geeft haar opbrengsten aan goede doelen gericht op de persoonlijke ontwikkeling van kinderen met het doel dat zij zich actief gaan inzetten voor de samenleving. Wij zien kinderen als een belangrijk brug in de samenleving om verbinding te maken met anderen en zo de samenleving mooier te maken. Dit doen we onder andere door via het Madurodam Kinderfonds projecten te steunen maar ook door zelf evenementen te organiseren. De Madurodam Marathon is een van deze projecten en vindt plaats op zondag 6 oktober 2019. Kijk op www.madurodammarathon.nl voor meer informatie.

Jij hebt een belangrijke rol in de communicatie van dit belangrijke evenement voor Madurodam waarbij je bijdraagt aan bereiken en binden van de doelgroep. Je wordt onderdeel van het projectteam en draagt zo bij aan een geweldig indrukwekkende ervaring voor de deelnemers. Je ondersteunt het projectteam met name op het vlak van communicatie en krijgt de ruimte om mee te denken.

Wie zoeken we?

We zoeken een kandidaat die minimaal een half jaar beschikbaar is, die klantgericht is, een kei in communicatie voor een publieksevent voor diverse kanalen en doelgroepen.

Wie ben jij?

Je volgt een HBO-opleiding zoals Communicatie, Event/vrijetijdsmanagement of Hogere Hotelschool.

We zoeken een meewerkstagiair (2e of 3e leerjaar) die veel energie heeft, maar ook veel energie krijgt van deze uitdagingen. Die in staat is om zijn of haar handjes te laten wapperen. Je bent gedreven, bent gewend om in doelgroepen te denken, communicatief vaardig op diverse kanalen en pro-actief. Ook kun je goed omgaan met het Office-pakket, ben je lekker out-going & klantgericht. Word je hier helemaal warm van? reageer dan zsm, dan maak jij kans om onze volgende stagiair te worden. Je bent meer dan welkom!

Wat kun je van ons verwachten?

  • Je krijgt veel leer- en werkervaring in een zeer dynamische en prachtige klantgerichte organisatie.
  • Een leuke & inspirerende werkomgeving met leuke collega’s
  • Veel ruimte voor jouw eigen inbreng
  • Een stagevergoeding van € 275,- bruto per maand
  • Een lunchkaart namens Madurodam

Interesse?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil je onderdeel zijn van onze mooie organisatie Madurodam? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar sollicitatie@madurodam.nl t.a.v. Franca Roseboom.  Heb je nog vragen of wil je meer informatie dan kun je contact opnemen met HR, Franca Roseboom, tel. 070 - 416 24 36 of e-mail sollicitatie@madurodam.nl

franca
Madurodam
Franca Roseboom
HR Business Partner
070-4162436