arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars
Gepubliceerd op 8 december 2017

Beleef de Winterweken

Meer dan 50.000 schitterende lichtjes, besneeuwde kerstbomen, een gezellig kampvuur en schaatsende Madurodammertjes op de grachten. Beleef het allemaal tijdens de Winterweken in Madurodam van zaterdag 9 december tot en met zondag 7 januari.

Beleef de Winterweken

Tijdens de Winterweken geniet je in Madurodam van meer dan 50.000 lichtjes, besneeuwde kerstbomen en winterse taferelen in een deel van de miniatuurstad. Dit jaar zijn er ook 10.000 extra kerstlampjes. De Elfstedentocht? Die gaat in Madurodam sowieso door! Het sneeuwt zelfs in de miniatuurstad. 

Beleef de Winterweken van 9 december tot en met 7 januari 2018

Kerstvakantie in Madurodam 

Er is van alles te doen en beleven tijdens de kerstvakantie, voor jong en oud. Verzamel gezellig rond het kampvuur om jezelf op te warmen. In de sfeervolle blokhutten haal je winterse lekkernijen om van te genieten. 

Laat je schminken en maak een leuke winterse familiefoto in onze speciale photobooth. Van 24 tot en met 26 december kun je zelfs op de foto met de kerstman! Madurodam is speciaal tijdens kerstvakantie langer geopend, zodat je in het donker van alle lichtjes en de winterse sfeer kunt genieten. Ontdek alles over de Winterweken op deze speciale Winterweken-pagina.

Bekijk de video en ontdek hoe leuk de Winterweken vorig jaar waren. 

Koop nu je tickets online met korting!
3+1 Gratis
Extra voordeel met het familie- en vriendenticket