arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars icon-label-bg icon-label-arrow icon-chevron icon-cloud fog icon-rain icon-snow icon-sun icon-thunder
ties in madurodam
Nieuws Gepubliceerd op 23 mei 2019

Stem op de Innovatie Award voor Madurodam

Trots! Dát zijn we. Want Madurodam is genomineerd voor de Innovatie Award van de Missing Chapter Foundation. Een award speciaal voor vernieuwende projecten waarbij volwassenen en kinderen samenwerkten aan een maatschappelijk probleem. Stem jij op ons?

Jaarlijkse organiseren we verschillende evenementen waarin kinderen op alle fronten de hoofdrol spelen. Dat ging niet onopgemerkt voorbij, want wij zijn genomineerd voor de Innovatie Award van de Missing Chapter Foundation. Deze organisatie helpt bedrijven, scholen, overheden en maatschappelijke organisaties om kinderen te betrekken bij het nemen van besluiten. De Innovatie Award wordt uitgereikt aan vernieuwende projecten waarbij volwassenen en kinderen hebben samengewerkt aan een maatschappelijk probleem. Tot 31 mei kan je op ons stemmen.

Voor en door kinderen

Wij zijn genomineerd omdat we niet alleen evenementen voor, maar óók samen met kinderen organiseren. Kinderen zijn onze ambassadeurs. Denk bijvoorbeeld aan de Nationale Kinderherdenking 4 mei en de Madurodam Marathon, waar kinderen op alle fronten de hoofdrol spelen. Een ander mooi voorbeeld is het Madurodam VONK-diner: een kerstdiner voor 100 ouderen en 75 kinderen georganiseerd door leden van het college van B&W van Madurodam.  Hiermee zetten de kinderen zich niet alleen in tegen eenzaamheid onder ouderen, maar zorgen zij ook voor verbinding tussen jong en oud.

Kortom, bij Madurodam staan kinderen centraal. Wij willen hen inspireren om met hun creativiteit en verbeeldingskracht verbinding te maken met andere mensen. Want wij geloven dat we samen, met jong en oud, de wereld een beetje mooier kunnen maken. Benieuwd? Ties, burgemeester van Madurodam, vertelt er meer over in zijn vlog.

ties in madurodam

Stem op Madurodam

Vind jij ook dat Madurodam de Missing Chapter Innovatie Award moet winnen? Stem dan voor 31 mei via de website van de Missing Chapter Foundation.