arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars

Kindernachtverblijf Madurodam

Kom spelen en ravotten op 23 augustus van 20.00 tot 23.00 uur
De inschrijvingen voor het Kindernachtverblijf 2019 zijn helaas gesloten. Wie weet tot volgend jaar!

Speciaal voor kinderen van 8 tot 12 jaar opent Madurodam op 23 augustus Kindernachtverblijf. Een avond vol unieke en toffe activiteiten 🥳 😎.
Denk aan glow in the dark voetballen, levensgrote snoeptorens bouwen, ontsnappen uit een escaperoom en nog veel meer. En dat allemaal samen met een vriendje of vriendinnetje én zonder ouders, want die mogen niet mee 😝!

Hoe maak ik kans?

Heel simpel! Maak voor 14 augustus in het actieformulier de volgende zin af om mee te doen:
"Mijn kind is de allerleukste en moet Kindernachtverblijf Madurodam meemaken, omdat..."

Goed om te weten

Tijdens de gehele avond wordt er goed op de kinderen gelet door speciaal daarvoor opgeleide volwassenen. Het park is goed beveiligd, waardoor er zonder toestemming niemand in of uit kan. Het wordt een onbezorgde en toffe avond.

Veelgestelde vragen

Wie mag mee doen?

We kiezen uit alle inzendingen 30 kinderen die samen met een vriendje/vriendinnetje de avond mogen beleven. Bekijk de actievoorwaarden hier.

Wordt mijn kind opgehaald en thuisgebracht?

Nee dat niet. Je brengt en haalt je kind zelf. Je kan je auto parkeren in onze parkeergarage als je in de buurt blijft tijdens de avond.

Kan ik als ouder bij mijn kind blijven?

Nee, niet fysiek. Dat is nou juist de bedoeling ;-). Je kan ervoor kiezen om weg te gaan en je kind aan het eind van de avond om 23:00 uur op te halen of om in onze speciale ouderlounge te blijven op het park. Die lounge is wel 'verborgen'.

Is het spannend of eng?

Tof is het zeker! En ook wel een beetje spannend misschien maar zeker niet eng of griezelig. We richten ons op een avond voor kinderen van circa 8 tot 12 jaar oud.

Is er voldoende begeleiding?

Jazeker! Gedurende de hele avond worden de kids begeleid door animatiemedewerkers van Madurodam.

Mijn kind is allergisch, wat moet ik doen?

Als je kind gekozen wordt krijg je contactgegevens van de organisatie. Je kan dit soort informatie dan aan hen doorgeven zodat zij er rekening mee kunnen houden.