arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars icon-label-bg icon-label-arrow icon-chevron icon-cloud fog icon-rain icon-snow icon-sun icon-thunder
Kom naar de Winterweken
Geniet van de sfeervolle Winterweken met de winterse tafereeltjes en de hartverwarmende mutsjes op de gebouwen. Extra leuk is dat er ook van alles te doen voor jong en oud. Dus kom langs!

Bijzondere kerstvakantie actie: Kom ontbijten tussen duizenden lichtjes vanaf 07.00 uur

Nu de avondsluiting verlengd is, kun je alsnog de lichtjes van de Winterweken op zijn mooist ervaren op 22 en 29 december vanaf 07.00 ’s ochtends wanneer het buiten nog donker is. Kinderen rollen dus zo hun bed uit, jas aan over de pyjama en op naar Madurodam en dan genieten van het gratis ontbijtje! Inderdaad je leest het goed. Iedereen die voor 8.30 aankomt wordt getrakteerd op een gratis ontbijt.

De twee bijzondere winterse ontbijtjes vinden plaats op woensdag 22 december en woensdag 29 december van 07.00 - 9.00. Uiteraard kunnen bezoekers na het ontbijt het familiepark in het daglicht verder ontdekken.

Gezellige Winterweken

Kom deze kerstvakantie samen genieten van de sfeervolle Winterweken in Madurodam. Van 18 december tot en met 9 januari is het familiepark aangekleed in winterse sferen. Zo zag je Madurodam nooit.  Extra winters genieten doe je met de winterse lekkernijen verkrijgbaar op het prachtige versierde Winterplein. Neem een heerlijke kom snert, een portie poffertjes of glühwein. Bij het vuurtje warm je lekker op en rooster je de heerlijkste marshmellows. Echte verwennerij.  

Gebreide mutsjes versieren het park! 

Leuk om te doen

Ben je een echte speurneus? Doe de winterspeurtocht en ontdek de mooiste plekjes! Het park staat vol met winterse gezelligheid. Schaatsers op de grachten, versierde gevels, kerstmarkten op pleintjes, en zelfs de Elfstedentocht. Vergeet niet een mooie foto te maken bij 1 van de wintersettings binnen of buiten.

Nog meer activiteiten:

  • Schminken: IJsfee of winterse prins(es) of wil jij een coole glittertattoo? Je kunt je gedurende de kerstvakantie dagelijks laten schminken tussen 11 en 15 uur.
  • Bezoek van de Kerstman: Hohoho de Kerstman komt langs op 1ste en 2de kerstdag
  • Hang een nieuwjaarswens in de wensboom: Wat is jouw nieuwjaarswens voor een oudere? Schrijf een ansichtkaart voor bewoners van verzorgingshuizen en hang deze op in de wensboom.
  • Koud gekregen? Warm je op bij één van de kampvuurtjes op het Winterplein met een lekkere warme chocomelk en rooster zelf een marshmallow. 
Winterspeurtocht voor de kids
Winterweken in Madurodam

Bedolven onder honderden mutsjes

Madurodam en innocentdrinks hebben Nederland letterlijk en figuurlijk warm gebreid. Iconische gebouwen zijn bedolven onder handgebreide wollen mutsjes. De Goedgemutste Breicampagne vraagt hiermee aandacht voor eenzame ouderen. Voor iedere gemutste smoothie doneert innocent 20 cent aan het Nationaal Ouderenfonds. Bewonder de vele mutjes in het park.

Wil je ook mee doen? Brei dan thuis samen gezellige innocent mutjes. Bekijk hier de leuke patronen 

De Goedgemutste Breicampagne past uitstekend bij de sociale missie van Madurodam: Kinderen en volwassenen inspireren om verbinding te maken met anderen en zo Nederland een beetje mooier te maken.  

Koop je tickets online en reserveer voor een dag en tijd