arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars icon-label-bg icon-label-arrow icon-chevron icon-cloud fog icon-rain icon-snow icon-sun icon-thunder
Kom naar de Winterweken
Geniet samen van de duizenden lichtjes en het park in kerstsfeer. Zo zag je Madurodam nog nooit. Extra leuk is dat er ook van alles te doen voor jong en oud. Dus kom langs!

Gezellige Winterweken met heel veel lichtjes

Kom deze kerstvakantie samen genieten van de sfeervolle Winterweken in Madurodam. Van 25 december tot en met 9 januari is het familiepark prachtig verlicht met duizenden lichtjes.  Zo zag je Madurodam nooit.  Extra winters genieten doe je met de winterse lekkernijen verkrijgbaar op het prachtige versierde Winterplein. Neem een heerlijke kom snert, een portie poffertjes of glühwein. Bij het vuurtje warm je lekker op en rooster je de heerlijkste marshmellows. Echte verwennerij.  

  • madurodam winterweken december
  • Madurodam_2845_5.jpg
  • winterweken
  • madurodam winterweken december
  • Madurodam_2845_5.jpg
  • winterweken
Madurodam. Dat moet je meemaken! 

Leuk om te doen

Ben je een echte speurneus? Doe de winterspeurtocht en ontdek de mooiste plekjes! Het park staat vol met winterse gezelligheid. Schaatsers op de grachten, versierde gevels, kerstmarkten op pleintjes, en zelfs de Elfstedentocht. Vergeet niet een mooie foto te maken bij 1 van de wintersettings binnen of buiten.

Winterspeurtocht voor de kids
Winterweken in Madurodam

Sfeervol winteruitje

In de gezellige december maand is Madurodam prachtig versierd met duizenden lichtjes. Bewonder de prachtige gebouwen, ontdek de interactieve miniaturen en vlieg mee in de nieuwe spectaculaire attractie The Flying Dutchman. Leuk voor jong en oud. Goed om te weten: op 1e en 2e kerstdag en 1 januari Nieuwjaarsdag is Madurodam ook geopend. Kom gezellig langs met de hele familie! Winterweken in Madurodam. Het verrassende uitje dat je niet wil missen. 

Koop je tickets online en reserveer voor een dag en tijd