arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars icon-label-bg icon-label-arrow icon-chevron icon-cloud fog icon-rain icon-snow icon-sun icon-thunder
ZGIO

Word een echte voetbalkampioen

In onze attractie Zo Groot Is Oranje voel je hoe het is om voetbalkampioen te worden. Leef en juich mee met het legendarische Nederlands Elftal van het EK88 en laat je inspireren door de voetbalhelden- en heldinnen van nu in de ‘Kleedkamer van Oranje’. Klaar om ook te schitteren op de internationale voetbalvelden? Laat op de indoor voetbalveldjes zien hoe snel, hard en gericht jij kunt schieten.

Ontdek de kampioen in jezelf

Klaar om te schitteren op de internationale voetbalvelden? Dat ontdek je in Zo Groot Is Oranje. Leef en juich mee met het legendarische Nederlands Elftal en geniet nog een keer van de aanloop naar de zinderende EK-finale van 1988. Neem een kijkje in de enige, echte ‘Kleedkamer van Oranje’ en laat je inspireren door de Oranje Leeuwen én Leeuwinnen van nu.

Ben jij de nieuwe voetbalkampioen van Nederland?

Laat in de skillzone zien hoe snel, hard en gericht je kunt schieten en trap samen met je familie en vrienden een balletje op het sutu-veld. Op de interactieve skill wall kan je kiezen uit verschillende spellen. Test je eigen skills of neem het op tegen je broertje of zusje en kijk wie de beste is!

  • Zo Groot is Oranje skillzone jongen voetballen
  • ZGIO kinderen voetballen op Cruijff Court
  • Zo Groot is Oranje skillzone jongen voetballen
  • ZGIO kinderen voetballen op Cruijff Court

Bestel je eigen 3D poppetje

Madurodam staat er vol mee; Madurodammertjes! En in onze 3D Engine is het voor jou mogelijk om jezelf ook te laten transformeren tot een 3D versie van jezelf; digitaal en in 't echt.

Met jouw gratis 3D Selfie bestel je thuis een uniek poppetje van jezelf, de kinderen en/of de rest van je familie. Loop door de attractie Zo Groot is Oranje, ga de 3D Engine in en zie het resultaat.