arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars icon-label-bg icon-label-arrow icon-chevron icon-cloud fog icon-rain icon-snow icon-sun icon-thunder
Herfstvakantie in Madurodam

Veilig erop uit in de Herfstvakantie

Kom naar Madurodam
Het ideale uitje deze herfstvakantie? Dat is een dagje weg naar Madurodam. Madurodam is een buitenpark waar je samen met de hele familie het mooiste van Nederland ontdekt. Lekker erop uit in de buitenlucht. Speciaal tijdens de herfstvakantie is er elke dag een winactie en krijg je een leuke speurtocht mee voor in het park. Meer weten over onze Covid-19 maatregelen? Klik dan hieronder op de button.
.

Win uniek 3D poppetje

Wauw, Heb jij jezelf wel eens in 3D gezien? Als 3D-selfie of als echt geprint poppetje, zo voor je op tafel? Net een Madurodammertje uit het park. Met de 3D-engine in Madurodam kan het. Ga erin staan, laat jezelf fotograferen en voor je het weet, heb je je eigen 3D selfie in de mail! Wil je ook zo’n leuk poppetje? In de herfstvakantie geeft Madurodam elke dag een 3D poppetje weg. Doe mee aan de winactie en wie weet krijg je bericht dat je de dagwinnaar bent. Zie actievoorwaarden onderaan de pagina.

 

Leuke speurtocht én gratis chocolademelk

Doe de herfstvakantie speurtocht en zoek het dier dat in Madurodam rond sluipt...
Weet jij welk dier? Kom het ontdekken met onze herfstvakantie speurtocht! Je gaat het hele park door en je vindt onderweg antwoorden. Vind jij ze allemaal? Dan staat er een heerlijke warme chocolademelk voor je klaar. De speurtocht is gratis en ontvang je bij de ticketcontrole.

Op pad met de kleinkinderen

In Madurodam is heel veel te zien, doen en beleven voor jong én oud. Een themapark dat leuk en leerzaam is voor opa's, oma's en de (klein)kinderen. Kom ook langs! In de herfstvakantie dagelijks geopend van 9.00 uur tot 17.00 uur. 

waterwolf

Regenbuitje?

Oók binnen is genoeg te doen en te beleven, handig voor als het eventjes regent. In de nieuwe attracties maak je van alles mee. Stap aan boord van The Flying Dutchman en vlieg van de ene verbazing in de andere. In Nieuw Amsterdam vaar je naar het New York van de 17e eeuw en ontdek je de Nederlandse roots van deze wereldstad. Vergeet niet om op tijd de kanonnen af te vuren!  Ook leuk om te doen: draai aan de raders van de grote stoommachine en maak van water land in attractie de Waterwolf.

Actievoorwaarden: Win jouw unieke 3D poppetje
•    Deze winactie is geldig voor iedereen die in Madurodam een 3D selfie heeft laten maken en zijn bezoekerspas heeft geregistreerd, in de periode van 17 oktober t/m 26 oktober 2020
•    Gedurende de actieperiode trekken we iedere dag volledig onpartijdig een winnaar waarmee we binnen 1 week persoonlijk contact opnemen.
•    De winnaar wint een 3D print (verzorgd door Marketiger) op een schaal van 1:25 ter waarde van €39,-.
•    Als de winnaar binnen 1 week niet bereikbaar is, trekken we een nieuwe winnaar.
•    Over de uitslag van de wedstrijd kan niet worden gecorrespondeerd en aan deelname kunnen geen rechten worden ontleend.
•    De prijs is niet inwisselbaar voor geld of in natura.

Koop je tickets online en reserveer voor een dag en tijd