arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars icon-label-bg icon-label-arrow icon-chevron icon-cloud fog icon-rain icon-snow icon-sun icon-thunder
header_herfst_2021
Herfstvakantie in Madurodam
Het verrassende uitje dat je niet wil missen
Kom deze herfstvakantie naar Madurodam. Het familiepark waar je samen het mooiste van Nederland ontdekt. Speel met interactieve miniaturen en ontdek onze indoor attracties. Madurodam. Moet je meemaken.
blusboot

Reis met je Madurodam paspoort

Met jouw Madurodam paspoort begint je ontdekkingsreis door Nederland pas echt. Bezoek zoveel mogelijk bestemmingen en stempel zelf je paspoort. Speel ook met de interactieve miniaturen, laad containers in de Rotterdamse haven en voorkom dat Nederland onder water komt te staan. De allerkleinsten spelen in de nijntje speeltuin en genieten van alle bewegende treintjes, boten en auto’s.

grootouders_met_kind

Lekker op pad met de (klein)kinderen

In Madurodam is heel veel te zien, doen en beleven voor jong én oud. Super leuk voor (klein)kinderen met hun papa’s en mama’s of opa’s en oma's.

In de herfstvakantie dagelijks geopend van 9.00 uur tot 18.00 uur. Kom ook langs! Koop je tickets online en reserveer voor een dag en tijd.

Flying Dutchman Madurodam

Regenbuitje? Attracties binnen en buiten

Oók binnen is genoeg te doen en te beleven, handig voor als het eventjes regent. Ga naar de nieuwste attractie The Flying Dutchman: vlieg vlak over de Amsterdamse grachten, dompel je onder in de muzikale wereld van de Nederlandse DJ’s en vlieg van de ene verbazing in de andere.

Draai aan de radars van de Waterwolf

Ook leuk: draai aan de radars van de grote stoommachine en maak van water land in de Waterwolf.

waterwolf

Madurodam in beeld

Alles wat je moet weten voor je bezoek

Heb ik een coronatoegangsbewijs nodig om Madurodam te kunnen bezoeken?

Nee, je kunt Madurodam gewoon weer bezoeken zonder dat je een geldig coronatoegangsbewijs of testbewijs (testen voor toegang) hoeft te laten zien. 

Wij adviseren om voorafgaand aan het bezoek nog altijd wel een tijdslot te reserveren.

Heb ik een coronatoegangsbewijs nodig bij de horeca van Madurodam?

Nee, dat is niet nodig. Je kunt zonder coronatoegangsbewijs gebruik maken van de horeca.

Moet ik nog steeds een bezoek reserveren? 

Wij adviseren bezoekers om nog altijd een tijdslot te reserveren. Hiermee zorgen we namelijk voor een betere spreiding bij onze entree.

Welke maatregelen nemen jullie op Madurodam?

Madurodam volgt het advies vanuit de rijksoverheid m.b.t. de coronamaatregelen.
De landelijke plicht om een mondkapje te dragen in publieke binnenruimtes geldt ook
in Madurodam. Daarnaast heeft Madurodam in samenwerking met de Club van Elf het ‘Samen Veilig Uit’ protocol opgesteld.

Ons protocol ‘Samen Veilig Uit’ geeft drie garanties:

  1. we zorgen voor anderhalve meter afstand tussen huishoudens,
  2. voor voldoende en heldere informatie
  3. én extra hygiënemaatregelen, zowel binnen als buiten.

Bij Madurodam hebben we daarnaast de volgende maatregelen:

  • Je kan tickets alleen nog maar online kunt kopen en moet je een aankomsttijdstip reserveren. Zo voorkomen we drukte bij de entree en in het park.
  • Ook hebben we speciale markeringen aangebracht in alle binnen- en buitenruimtes, in de vorm van oranje en magenta gekleurde harten. Zo weet je precies hoeveel afstand je moet houden van andere bezoekers.
  • Daarnaast hebben we door het hele park extra hygiënemaatregelen getroffen, bijvoorbeeld in de vorm van centrale desinfectiepunten.

Wil je meer weten over de drie garanties in ons protocol? Kijk dan op de website van de Club van Elf

Ik heb al een geldig entreeticket (zoals een ticket via de ANWB of Goede Doelenloterijen) of een kortingsbon of (stads)pas. Moet ik dan ook reserveren?

Ja, ook als je al een geldig toegangskaartje, kortingsbon of (stads)pas hebt, moet je een datum en aankomsttijdstip reserveren. Neem tijdens je bezoek altijd je geldige entreeticket of pas én je tijdslot-reservering mee. We hebben ze beide nodig. De tijdslot-reservering maak je via onze website.

 

Koop je tickets online en reserveer voor een dag en tijd