arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars icon-label-bg icon-label-arrow icon-chevron icon-cloud fog icon-rain icon-snow icon-sun icon-thunder
Kom tijdens de onderwijsstaking naar Madurodam
Acties Gepubliceerd op 27 januari 2020

Kinderen weer gratis tijdens onderwijsstaking in januari

Op zoek naar een leuk en leerzaam uitje tijdens de onderwijsstaking op 30 en 31 januari? Kom dan naar Madurodam. Alle kinderen tot en met 12 jaar hebben die dagen namelijk gratis toegang tot ons park. Zo kunnen ze zonder een leraar voor de klas alsnog heel veel leren over Nederland. Dat moet je meemaken!

In Madurodam kom je niet alleen ogen, maar vooral ook handen tekort tijdens je ontdekkingsreis door Nederland. Want wist je dat…

  • … op de plek van Schiphol vroeger een heel groot meer lag dat de Waterwolf werd genoemd? Draai zelf aan de radars van de allergrootste stoommachine ter wereld en leer hoe we in Nederland al eeuwenlang van water land maken
  • … dat de Amerikaanse stad New York vroeger Nieuw Amsterdam heette? Vaar met het schip De Vergulde Bever van Amsterdam naar deze wereldberoemde stad en ontdek het zelf! Je moet de stad wel verdedigen tegen de Engelsen, dus vuur op tijd de kanonnen af!
  • … de haven van Rotterdam de grootste haven is van Europa? En dat hier jaarlijks miljoenen containers af- en afgevoerd worden? Stroop je mouwen op, bestuur de kraan en laad deze kleurrijke blokken zelf op en van de schepen.
  • … de Nederlandse DJ’s momenteel het grootste “culturele exportproduct” van Nederland zijn?

Stap ook zelf eens achter de draaitafels van DJ Armin van Buuren en leer je eigen beats mixen. Wie weet heb jij wel een megahit te pakken!
En zo is er nog veel meer te leren en te doen in Madurodam. Laat Nederland niet overstromen en sluit op tijd de sluizen van de Oosterscheldekering. Of steek je net als Hansje Brinker je vinger in de dijk. Maar pas op dat je geen nat pak krijgt door de waterstralen. Genoeg geleerd voor de dag? Ga dan voor je huis gaat nog even spelen in de speeltuin of trap een balletje op onze voetbalveldjes. In de attractie Zo Groot is Oranje tover je jezelf om tot een virtuele voetbalkampioen. Met de speciale app deel je jouw gaafste voetbaltrucs met vrienden thuis. Dat is pas gaaf!

Kom dus tijdens de onderwijsstaking naar Madurodam en ontdek samen met je kinderen Nederland letterlijk en figuurlijk op z’n grootst. Een dag voor jong en oud, vol zien, doen, spelen en leren. Dat moet je meemaken.

Actievoorwaarden

  • Geldig voor kinderen tot en met 12 jaar
  • Onder begeleiding van 1 betalende volwassene
  • Maximaal 5 kinderen per volwassene
  • Kinderen alleen gratis via de kassa van Madurodam
  • Alleen geldig op 30 en 31 januari 2020

Psst... download de Madurodam app en volg de gratis Family Fun Route. Dan weet je zeker dat je alles uit je dag haalt!