arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars icon-label-bg icon-label-arrow icon-chevron icon-cloud fog icon-rain icon-snow icon-sun icon-thunder
Kinderen tot en met 6 jaar doordeweeks in juni gratis
Acties Gepubliceerd op 29 mei 2020

Kinderen t/m 6 jaar doordeweeks in juni gratis

Hoe breng jij deze bijzondere tijd van halve dagen naar school of de kinderopvang door? Madurodam biedt uitkomst met dit mooie weer! Want de hele maand juni krijgen kinderen tot en met 6 jaar op doordeweekse dagen gratis entree én ook nog eens een gratis ijsje. Het familiepark is namelijk anderhalvemeter-klaar voor bezoek!

Tijdens de doordeweekse dagen in juni heb je alle tijd én ruimte om samen met je kinderen op een veilige manier het beste en mooiste van Nederland te ontdekken. Mix je eigen beats bij de DJ-tafel, vuur een kanon af in de attractie Nieuw Amsterdam, wandel langs kastelen en paleizen, speel in onze speeltuinen en word de virtuele voetbalkampioen van Nederland. In Madurodam beleef, bewonder en ervaar je zélf waar een klein land groot in is. Zo maak je van deze bijzondere tijd ook een onvergetelijke tijd samen.

Boek hier je ticket en tijdstip van aankomst!

Actievoorwaarden

Actie: Doordeweeks krijgen kinderen t/m 6 jaar gratis entree tot Madurodam. Daarbij ontvangen zij een gratis ijsje. Er wordt 1 type ijsje beschikbaar gesteld door Madurodam.

  • Looptijd: t/m 3 juli 2020
  • Deze actie is alleen geldig indien de begeleider een online dagticket via madurodam.nl heeft gekocht.
  • Niet geldig in combinatie met andere acties en kortingen.
  • Per begeleider krijgen maximaal 4 kinderen gratis entree.
  • Het reserveren van een tijdslot is verplicht.

Samen veilig uit in Madurodam

Om te grote drukte in het park te voorkomen, geldt een maximumaantal gasten per dag. Iedere gast is verplicht om de dag van bezoek, inclusief een tijdslot, te reserveren. Ook wanneer je al een geldig toegangskaartje in je bezit hebt. Deze maatregel is onderdeel van het protocol ‘Veilig Samen Uit’, dat is opgesteld door de 23 grootste dagattracties waaronder Madurodam, die zijn vertegenwoordigd in de Club van Elf, en de Nederlandse Vereniging van Dierentuinen. Het protocol biedt bezoekers drie garanties, die passen bij de richtlijnen van het RIVM:

1. We zorgen voor 1,5 meter afstand tussen huishoudens.
Zo wordt het maximumaantal bezoekers per dag sterk gereduceerd door middel van verkoop van dagtickets met een tijdslot. Ook zijn er speciale markeringen aangebracht in alle binnen- en buitenruimtes, in de vorm van oranje en magenta gekleurde harten. Zo steekt Madurodam haar bezoekers een hart onder de riem en geldt het als teken van (hartverwarmende) dank voor hun aanpassingsvermogen.

2.We zorgen voor voldoende en heldere informatie.
In heel Madurodam wordt er voor de bezoekers gezorgd voor begrijpelijke instructies en bewegwijzering, zodat iedereen altijd op de hoogte is van de geldende maatregelen. Daarnaast is het personeel de afgelopen periode extra hierop getraind.

3.We zorgen voor extra hygiënemaatregelen.
Door het hele park worden er extra hygiënemaatregelen getroffen in de vorm van centrale desinfectiepunten. Ook worden belangrijke contactpunten continue schoongemaakt, ook bij alle doe-dingen én natuurlijk de indoor attracties.